dokończy ktoś krok po kroku
miro: | | 4 | |
( |
| cos alfa)2 + cos2alfa=1 |
| | 3 | |
20 lis 18:29
Eta:
| | 3 | | 3 | |
cosα= |
| lub cosα= − |
| |
| | 5 | | 5 | |
20 lis 18:56
miro: a dlaczego wyszlo to dziewiec dwudziestch piatych

?
20 lis 19:05
Eta:
Echh
20 lis 19:07
miro: ciezko mi z tym przenoszeniem

dzieki.
20 lis 19:10
miro: ciezko mi z tym przenoszeniem

dzieki.
20 lis 19:12
Eta:
A gdzie chcesz się "przenosić" ?
20 lis 19:13
miro: a mam jeszcze jedno pytanie jak to wyszlo to dwadziescia piec dziewiatych?
20 lis 19:30
Adrian: Mam prośbę prosiłbym o rozwiązanie zadania
Zbadać przebieg zmienności funkcji y=x−2lnx
20 lis 19:42
Eta:
Ejj
miro
Musisz wrócić do podstawówki
| 16 | | 16 | | 9 | | 25 | |
| +1= |
| + |
| = |
| jasne? |
| 9 | | 9 | | 9 | | 9 | |
20 lis 19:49
miro: czyli cosalfa ten przy ulamku bierzemy jako 1.
20 lis 20:22
20 lis 20:27