11430194 m^3 ile to ton?
mika: 11430194 m3 ile to ton?
19 maj 21:38
Eta:
1dm3 = 1litr = 1kg
1m3 = 10dm *10dm*10dm = 1 000 dm3 = 1 000kg = 1 tona
19 maj 21:45
mika: czyli ile ?:( bo ja nadal nie moge do tego dojsc...

..czyli ze 1m
3 =1 t ?! ...
19 maj 21:51
RunMan: m3 to jednostka objętości, a tony to jednostka masy. Brakuje mi tu gęstości
19 maj 21:52
Eta:
Mnie oczywiście też

podałam dla
wody 
bo kilo piór i kilo rur ...... mają różne objętości
19 maj 23:14
Mr. Fish: Można odpowiedzieć 11430194 * d (ton)
20 maj 00:08