matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
usun niewymiernosc
paulina:
3
√
36
:
3
√
4
+
3
√
6
+
3
√
9
19 lis 19:35
meta:
a
3
−b
3
=(a−b)(a
2
+ab+b
2
)
3
√
36
3
√
3
−
3
√
2
3
√
36
*(
3
√
3
−
3
√
2
)
*
=
=...
3
√
9
+
3
√
6
+
3
√
4
3
√
3
−
3
√
2
3−2
19 lis 20:06