matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz ile to jest równe
Mike:
log
5
5
√
5
19 maj 18:31
M:
6 maj 14:18
Podstawy Geometrii:
3
3
log
5
5*
√
5
=log
5
(5
1
*5
1/2
)=log
5
5
3/2
=
log
5
5=
2
2
6 maj 17:22
albo tak:
1
3
log
5
5+log
5
√
5
= 1+
=
2
2
6 maj 18:33