matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
odwrotność funkcji
beti:
odwrotność funkcji f(x)=
3
√
x
y=
3
√
x
y
3
=x y=x
3
funkcja odwrotna
19 lis 13:34
aniabb:
tak
19 lis 13:37
irena_1:
Dobrze. W obu przypadkach dziedzina to cały zbiór liczb rzeczywistych.
19 lis 13:37
Aga1.:
tak.
19 lis 13:37