matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
monia:
sin
2
x=sinx
19 lis 11:36
Kejt:
sin
2
x−sinx=0 sinx(sinx−1)=0 sinx=0 v sinx−1=0 dokończ
19 lis 11:40
aniabb:
sin(sinx−1)=0 sinx=0 lub sinx=1 x=kπ lub x=π/2+2kπ k− całkowite
19 lis 11:40