matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczenie
karo:
Powie mi ktoś dlaczego wyszedł taki wynik
1
*14=7
2
19 lis 11:32
aniabb:
bo jak podzielisz 14 jabłek między dwie Twoje siostry to każda dostanie po 7 jabłek
19 lis 11:34
Piotr:
1
* coś = połowa z coś
2
1
20
*20 =
= 10
2
2
19 lis 11:34