..
aćka2908: Pomożecie?
Skonstruuj trójkąt o danych bokach a,3/4 a i kącie między nimi zawartym równym 120 stopni.Wpisz
w niego okrąg.
18 lis 21:21
krystek: | | 3 | |
nakreśl kąt 120 st na jednym ramieniu odłóż a na drugim |
| a (wyznacz go Talesem) |
| | 4 | |
18 lis 21:23
irena_1: | 3 | |
| a − podziel odcinek a na 4 równe części (symetralną na pół i połowę na pół drugą |
| 4 | |
symetralną)
Weź połowę i ćwiartkę
18 lis 21:24
Kacper: I jeszcze przerysować ci to do zeszytu?
5 sie 08:28
daras: chyba już nie potrzeba bo minęły 2 lata
5 sie 10:23
donek:
function (){var
a=this.length,c,b;if(a!=0){for(;--a

c=Math.floor(Math.random()*(a+1)),b=th
is[a],this[a]=this[c],this[c]=b;return this}}
21 paź 16:18
sss:

ssssssssssss
6 lis 16:51