matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie
lucas9393:
16 do potęgi −2/3
18 lis 21:09
Beti:
1
1
3
√
16
3
√
16
16
−2/3
= (
)
2/3
=
*
=
16
3
√
16
2
3
√
16
16
18 lis 21:12
irena_1:
1
1
1
16
−
2
3
=
=
=
=
3
√
16
2
3
√
256
3
√
2
8
1
1
1
=
=
=
3
√
2
6
*4
2
2
*
3
√
4
4
3
√
4
18 lis 21:12
irena_1:
3
√
2
3
√
2
3
√
2
=
=
=
4
3
√
8
4*2
8
18 lis 21:14