matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PROSZE O POMOC!!!!
Gosia:
liczba 0,(60) jest równa:?
18 lis 17:10
pigor:
... , otóż,
60
20
0,(60)=
=
. ...
99
33
18 lis 17:17
Saizou :
a=0,(60) 100a=60,(60) −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− −99a=−60
60
20
a=
=
99
33
18 lis 17:18
Gosia:
dziekuje
**
18 lis 17:21