matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
(6-2ln|4|)-(4-2ln|3|)
niamaniama:
ile to jest : (6−2ln|4|)−(4−2ln|3|)
18 lis 12:49
Aga1.:
I4I=4, I3I=3
4
6−2ln4−4+2ln3=2−2(ln4−ln3)=2−2ln
3
18 lis 12:53
niamaniama:
wielkie dzięki
18 lis 12:58