matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kasiek:
Jeżeli przekrój osiowy stożka jest trójkątem równobocznym o boku 12 to ile wynosi objętość stożka?
17 lis 23:40
Beti:
czyli: r = 6 l = 12 h = 6
√
3
1
V =
πr
2
h = ... dokończ
3
17 lis 23:43
Kasiek:
dzieki
17 lis 23:48