17 lis 18:12
17 lis 18:13
Saizou : odczytaj z wykresu że
sinπ=0
17 lis 18:15
Mati_gg9225535: | | π | |
ze sin π = cos |
|  zapomniałem zmienić na kofunkcję |
| | 2 | |
17 lis 18:15
Mati_gg9225535: dziekuje za pomoc
17 lis 18:16
Mati_gg9225535: jak cos to bede tu dorzucał pytanka (:
17 lis 18:16
17 lis 18:17
Saizou : lub:
| | π | | π | | π | |
sinπ=sin( |
| + |
| )=cos |
| |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
17 lis 18:19
Mati_gg9225535: z tego wlasnie skorzystalem
17 lis 18:20
Mati_gg9225535: sprawdzi mi ktos czy tg1200o = − √3 bo nie wiem czy dobrze mi wyszlo c;
17 lis 18:46
Saizou : tg1200=tg(3*360+120)=tg120=tg(180−60)=−tg60=−√3
17 lis 22:31