matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz równianie wykładnicze
Magdaaa19:
1
2
|
x+5| = (√8
x
)
15 lis 20:55
Magdaaa19:
(
1
32
)
|
x+5| = √8
x
15 lis 20:57
Zabłąkana :
15 lis 21:15
Beti:
1
(
)
|x+5|
=
√
8
x
32
chodzi o takie równanie?
15 lis 21:16
Magdaaa19:
tak Beti
16 lis 15:01