ciag
lubie ciągi: lim dąrzacy do 1 z lewej strony (z prawej tez, ale to chyba wyjdzie to samo?)
15 lis 20:48
lubie ciągi: chodzi o granice ciagu
15 lis 20:55
lubie ciągi: pomorze ktos?
15 lis 21:00
Godzio:
x2 + x − 2 = (x + 2)(x − 1)
... = x + 2 → 3
15 lis 21:02
Godzio: "pomorze"
15 lis 21:02
Godzio: I granica "ciągu" hmmm ciekawe
15 lis 21:03
Eta:
pomo
że ............bo
Godzio pomó
gł
15 lis 21:03
lubie ciągi: dzienki
15 lis 21:03
lubie ciągi: pisze sie ciongu?
15 lis 21:04
Krzysiek: z tym "pomorze" to może Artur 'pomorze' może?
15 lis 21:04
Godzio:
Idź na kurs ortografii

(granica funkcji, a nie ciągu)
15 lis 21:05
lubie ciągi: aaaaa no tak przepraszam muj blad
15 lis 21:06
Eta:
Lubisz ciągi? do czego?
15 lis 21:08
lubie ciągi: lubie liczyc ciągłośc
15 lis 21:10
lubie ciągi: sin π/2 = 1 czy 0

15 lis 21:31
lubie ciągi: nie warzne
15 lis 21:34