matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierownosci
olkaa:
zbiorem rozwiazan rownania
2x
x3+1
=x jest?
15 lis 20:45
M:
26 sty 22:06
Jolanta:
. x
3
+1≠0 x≠−1 2x=x
4
+x x
4
−x=0 x(x
3
−1)=0 x=0. x=1
26 sty 23:16