;(
Zuzia: 125:1237−3!3(4211−312)
wogole nie wychodzi mi nic sensownego niby proste ale jakos sie pogubilam pomozcie prosze bo
wychodza mi dziwne wyniki...
15 lis 14:47
bezendu1990: do ułamków użyj dużego U i zapisz jeszcze raz to coś pomyślimy
15 lis 14:49
Zuzia: | | 2 | | 3 | | 1 | | 2 | | 1 | |
1 |
| :12 |
| −3 |
| (4 |
| −3 |
| ) |
| | 5 | | 7 | | 3 | | 11 | | 2 | |
15 lis 14:51
bezendu1990:
15 lis 14:53
Zuzia:
15 lis 15:02
bezendu1990: | 7 | | 7 | | 10 | | 46 | | 7 | |
| * |
| − |
| ( |
| − |
| )= |
| 5 | | 87 | | 3 | | 11 | | 2 | |
| | 49 | | 10 | | 92 | | 77 | |
= |
| − |
| *( |
| − |
| )= |
| | 435 | | 3 | | 22 | | 22 | |
15 lis 15:13
Zuzia: halo pomoze mi ktos?
15 lis 15:53
bezendu1990: Masz już rozwiązane przecież ( zobacz wyżej )
15 lis 15:54
Zuzia: aha dziekuje a skad wyszlo 2511
15 lis 15:55
Zuzia: aha skrociles juz wiem dziekuje bardzo
15 lis 15:58
Zuzia:
15 lis 16:00