matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
ja:
log
√
x
−logx+log
2
x=3 mógłby ktoś pomóc?
14 lis 21:50
zośka:
zał. x>0 logx=t
1
1
log
√
x
=
logx=
t
2
2
1
t−t+t
2
=3
2
14 lis 21:53
Eta:
x >0
1
logx−logx+log
2
x=3 , logx=t
2
1
t
2
−
t−3=0 Δ=.........
2
14 lis 21:53