matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz x
mesia666:
Wyznacz x y=(3
x
)/(2+3
x
)
14 lis 18:04
Bogdan:
y
3
x
=
i na krzyż
1
2 + 3
x
14 lis 18:06
mesia666:
no jak na krzyż zrobiłem to mi wyszło coś takiego x=log
3
(y(2+3
x
))
14 lis 18:10