matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fizyka
GabSoooNik:
Przekształć wzór aby wyliczyć g. T=2π
√
l
g
14 lis 17:29
aniabb:
T
2
l
=
4π
2
g
l*4π
2
g=
T
2
14 lis 20:31
Kejt:
to jest już 3 raz..
14 lis 20:31
Kuba5093:
Te wahadło matematyczne
14 lis 20:33