matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm jako potęga
minu:
9
(
log27(x
2
−7))=!
3
√
4
Jak się za to zabrac?
14 lis 11:46
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
log
2
7(x
2
−7) =
log
3
(x
2
−7)
3
9 = 3
2
skorzystaj ze wzoru: a
lob
a
b
= b
14 lis 11:49