matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
aniabb:
a może tak tłumaczyć liczby zespolone :
http://www.youtube.com/watch?v=WTzXQ7mXtEk&feature=relmfu
zwłaszcza odkąd znalazłam, że można wstawić polskie napisy uważam to za rewelację
14 lis 10:44
aniabb:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=cNHJ9cleV78
tu jest jeszcze lepsze ale nie wiem od czego zależy pojawianie się polskich napisów
14 lis 11:06
asdf:
Żeby włączyć napisy trzeba kliknąć na to po lewej od narzędzia ( pierwszy przycisk po prawej stronie). Można też ustawić sobie język napisów.
http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=pl&answer=100078
14 lis 11:31