matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
anna:
Proszę o pomoc
rozwiąż: 2
3
√
x
2
− 5
3
√
x
=3 ?
14 lis 00:08
aniabb:
3
√
x
= t 2t
2
−5t−3=0
14 lis 00:09
ZKS:
3
√
x
= t 2t
2
− 5t − 3 = 0
14 lis 00:10
anna:
dzięki
14 lis 00:12