| ⎧ | (1−i)x−(2+i)y = i | |
| ⎨ | ||
| ⎩ | 3ix+(2−i)y=2+3i |
| i+(2+i)y | [i+(2+i)y](1+i) | i + i2 + (2+i)(1+i)y | ||||
x = | = | = | = | |||
| 1−i | 1−i2 | 2 |
| i−1+(2+3i−1)y | i−1+(1+3i)y | ||
= | |||
| 2 | 2 |
| i−1+(1+3i)y | ||
3i* | + (2−i)y = 3i /*2 | |
| 2 |
| 9i+3 | (9i+3)(i+5) | 9i2+45i+3i+15 | ||||
y = | = | = | = | |||
| i−5 | i2−25 | −26 |
| 6 + 48i | −3−24i | ||
= | |||
| −26 | 13 |
| Wx | 2+10i | |||
x= | = | =... dokończ | ||
| W | −2+3i |
| Wy | 8+i | |||
y= | = | =... dokończ | ||
| W | −2+3i |