Bardzo proszę o rozwiązanie bo nie potrafię tego zrobić ,
Kotek :): 
przedstaw wyrażenie w postaci iloczynu
a)
√2 + 2cosα
b) 1 + cosα + cos
α2
c) cosα + sin2α−cos3α
d)1+ sinα+cosα +tgα
13 lis 20:41
Kotek :): chociaż jeden przykład
13 lis 21:03
ZKS:
| | π | | 4x + π | | 4x − π | |
2(cos( |
| ) + cos(x)) = 4cos( |
| )cos( |
| ) |
| | 4 | | 8 | | 8 | |
13 lis 21:16
Mila: | | √2 | | π | |
a) 2{ |
| +cosα)=2(cos |
| +cosα)= |
| | 2 | | 4 | |
| | | | | |
=4*cos |
| *cos |
| = [ze wzoru na cosα+cosβ=..] |
| | 2 | | 2 | |
| | π | | α | | π | | α | |
=4cos( |
| + |
| )*cos( |
| − |
| ) |
| | 8 | | 2 | | 8 | | 2 | |
b)
| | α | | α | | α | |
1+cos2 |
| −sin2 |
| +cos |
| = [ z wzoru cos2x=cosx−sin2x] |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
| | α | | α | | α | | α | | α | |
=(1−sin2 |
| )+cos2 |
| +cos |
| =2cos2 |
| +cos |
| = |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
13 lis 21:16
Mila:
ZKS dlaczego tak zbladłeś?
13 lis 21:18
Kotek :): dziękuję
13 lis 21:27
ZKS:
Chciałem być anonimowy ale niestety macie za dobry wzrok.
13 lis 21:32
Mila:
13 lis 21:34
Ajtek:
ZKS "wsiąkł" w tło

Mila

.
13 lis 21:41
ZKS:
Musisz
Ajtek bardzo ładnie przeprośić bo
Mila nadal jest na Ciebie zła.
13 lis 21:44
Ajtek:
Wiem o tym, jak widzisz staram się jak mogę.
Ślę kwaiaty na każdym kroku

.
I tak Cię Widać
ZKS 
.
13 lis 21:48
ZKS:
Heh nie ma takiego fajnego koloru który by mnie wtopił w tło.

Ostatnio trochę słuchałem Pinków u brata bo ma całą dyskografie na dysku.
13 lis 21:52
13 lis 21:56
13 lis 22:02
Ajtek:
A co będzie jak nie trafiliśmy w gusta muzyczne
Mili
. Będzie jeszcze gorzej tylko
13 lis 22:06
ZKS:
Na pewno się spodoba więc bez obaw chyba że ale jak coś to Ty będziesz miał gorsze
stosunki z
MIlą a nie ja hehe.
13 lis 22:09
Ajtek:
Aleś mnie pocieszył

.
13 lis 22:10
Mila: Dziękuję za muzyczkę.Słuchałam −Time . (Jestem miłośniczką markowych zegarów, zegarków− różnego
typu)
13 lis 22:10
Ajtek:
No to łap
13 lis 22:11
Ajtek:
O! i jeszcze jeden

.
13 lis 22:16
13 lis 22:27
Ajtek:
Mila Joe Dassin nie wygonisz mnie z domu. A ten utwór bardzo lubię

.
Niedawno Acid Drinkers go nagrał i muszę powiedzieć, że podeszli z klasą do klasyka

.
13 lis 22:33
13 lis 22:39
ZKS:
Sundgarden nową płytę podobno wydało słuchałeś
Ajtek?
Mila dziękować za kawałek.
13 lis 22:42
Ajtek:
Nie słyszałem, nie słuchałem, albo nie zarejestrowałem tego

.
13 lis 22:44
Ajtek:
<szepcze> ZKS myślisz, że już się na mnie odbraziła? <skończył szeptać>
13 lis 22:45
ZKS:
Już się odbraziła na pewno.

A słyszałeś kiedyś jakiś kawałek Soundgarden?
13 lis 22:46
13 lis 22:48
ZKS:
Właśnie najbardziej znany kawałek podałeś.
13 lis 22:50
Ajtek:
Czyli nie znam kapeli

.
13 lis 22:51
ZKS:
No trochę ma lat.

A słyszałeś zespół The Prodigy?
13 lis 22:53
Ajtek:
Dobre mocne gitarowe granie

.
13 lis 22:54
ZKS:
Come pewnie znasz?
13 lis 22:58
Ajtek:
Comę znam, ale nie przepadam z jednego powodu.
13 lis 22:59
ZKS:
Z jakiego powodu?
13 lis 23:04
Ajtek:
Trzy lata temu był Top Wszech Czasów w Trójce, jak co roku. Można było głosować na 100 piosenek
z listy ponad 1500. Na oficjalnej stronie Comy był link do głosowania. Feler był jeden. Z tego
linku głosowałeś tylko na Leszka Żukowskiego. Efekt, miejsce coś koło 40−stego.
Fakt, że trafny pomysł marketingowo. Ale za taki "przekręt" ich nie lubię. Pojawili się tylko
raz na tym Topie.
13 lis 23:09
ZKS:
Leszek Żukowski jest nawet fajny.

Dziwne by było jak by tego kawałka nie promowali niestety
taki jest dzisiejszy świat.
13 lis 23:14
Ajtek:
Zgadzam się z tym. Tylko promocja promocją, a zaistnienie na chwilę pośród setki, jak dla mnie,
minęło się z celem. Grają fajną muzykę, to fakt. Tylko nachalnie próbowali zaistnieć.
Na Polskim Topie w maju mogą być w setce, zresztą są 2 czy 3 kawałki.
13 lis 23:18
ZKS:
Ja nie wiem czemu ale Roguckiego średnio lubię dobrze śpiewa ale tak jakoś mam że nie jestem
jego fanem.
13 lis 23:41
13 lis 23:59
ZKS:
ABBA już sobie włączyłem.
14 lis 00:01
Mila: Dobranoc
14 lis 00:01
ZKS:
Dobrej nocki.
14 lis 00:03