matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xx
ilona:
√33
2
+44
2
13 lis 20:18
Mati_gg9225535:
√
(11*3)
2
+ (11*4)
2
=
√
11
2
* 3
2
+ 11
2
* 4
2
=
√
11
2
(3
2
+4
2
)
= =
√
11
2
(9+16)
=
√
11
2
* 25
=
√
11
2
* 5
2
=
√
(11*5)
2
=
√
55
2
= |55|=55
13 lis 20:22
ilona:
dlaczego tak to zastosowałes ?
13 lis 20:32