pilne
Magda: log
√x
x = 100
pilne
13 lis 20:06
Piotr:
log10=1
13 lis 20:08
Mati_gg9225535: dziedzine sobie ustal na początek
13 lis 20:08
Magda: D : x≥0
dlaczego log 10 = 1?
13 lis 20:10
13 lis 20:11
Mati_gg9225535: Piotr wydaje mi się że chodziło o to :
równoważne
xlog√x=100 ⇔ logx 100 = log √x
13 lis 20:11
ZKS:
Założenia Twoje.
log x = y ⇒ x = 10
y
10
1/2y2 = 10
2
y
2 = 4 ⇒ y = ±2
x = 10
±2
13 lis 20:12
Mati_gg9225535: PS: czemu jesteś taki ładny zielony : ( a ja niebieski i to taki szarawy ;c
13 lis 20:12
ZKS:
Przepraszam was nie widziałem wpisów zepsułem wam.
13 lis 20:12
Mati_gg9225535: nic nie zepsułeś

im więcej sposobów tym lepiej
13 lis 20:13
Piotr:
@Mati
jest taki zapis, ze nic niewiadomo.
kolor zmieniasz na jaki chcesz. kliknij Twój nick.
13 lis 20:14
Mati_gg9225535: no fakt, zapis jest "dziwny" ale pomysłowy ktoś też jest

gdy klikam w nick otrzymuje komunikat; Serwer jest zbyt obciążony. Spróbuj później.
13 lis 20:18
Magda: moglibyscie mi to jasniej wytlumaczyc ?

bo wraz nie lapie...
13 lis 20:18
Piotr:
@Mati
po lewej na dole jest Twój nick. tam mozesz ustawic kolor jaki chcesz

gdy klikasz na jakis nick to wlaczasz wyszukiwanie, a teraz serwer jest obciazony.
13 lis 20:29
Mati_gg9225535: okej rozumiem

dzieki
13 lis 20:29
Magda: a ja dalej nie rozumiem

naprawde bardzo mi zalezy...
13 lis 20:40