matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiór wartośći????
Leon:
Zbiorem wartośći funkcji y=x
2
−6x+11 jest
13 lis 19:03
Skipper:
Δ<0 więc <y
w
,∞)
13 lis 19:07
MQ:
Dlata nic tu nie ma do rzeczy. a>0 więc <y
w
,∞)
13 lis 19:13
Eta:
6
x
w
=
=3
2
y
w
= f(x
w
) =f(3)=..............
13 lis 19:14