matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc.
:):
(a
2
)
7
:a
4
1)
=
a
6
*a
2) U{a
3
)
4
*(a
2
)
5
} {(a
6
)
3
:a
2
}=
13 lis 15:47
:):
a
3
)
4
*(a
2
)
5
2)
=
(a6)
3
:a
2
przepraszam,za zły zapis, oto poprawka!
13 lis 15:48
aniabb:
1). a
14−4−7
=a
3
2)a
12+10−(18−2)
=a
6
13 lis 15:49
aniabb:
widać było
13 lis 15:49
:):
dzięki.
13 lis 15:53