matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
do jak najprostszej postaci
Marta19:
√
2
(3 stopnia) razy w nawiasie (
√
500
3stopnia −
√
4
3 stopnia ) doprowadź do jak najprostszej postaci
13 lis 15:27
aniabb:
3
√
2
(
3
√
500
−
3
√
4
)=
3
√
1000
−
3
√
8
=10−2=8
13 lis 15:32