liczby
asdasdas: (5,−2)*(5−5i)
z=5−2i
(5−2i)(5−5i)=25−25i−10i+10i2=15−35i
12 lis 19:32
asdasdas:
12 lis 19:39
asdasdas: (5,−2)*(5−5i)
z=5−2i
(5−2i)(5−5i)=25−25i−10i+10i2=15−35i
12 lis 19:39
asdf: a co masz zrobić?
12 lis 19:41
asdasdas: wykonaj działania na liczbach zespolonych
12 lis 19:45
asdasdas:
12 lis 19:54
asdasdas:
12 lis 19:58
asdasdas:
12 lis 20:02
asdasdas:
12 lis 20:03
asdf: (5 − 2i)(5 − 5i)
12 lis 20:03
asdf: jak tak to:
(5 − 2i)(5 − 5i) = 25 − 25i − 10i +10i2 = 25 − 25i − 10i − 10 = 15 − 35i
dobrze
12 lis 20:05