matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Mc:
oblicz log
4
8
12 lis 18:16
dero2005:
log
c
b
log
a
b =
log
c
a
log
2
8
3
log
4
8 =
=
log
2
4
2
12 lis 20:27
krystek:
lub z def 4
x
=8 2
2x
=2
3
2x=3
3
x=
2
12 lis 20:28