matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
mela:
podaj pierwiastki wielomianu W, gdy W(x) = x
2
(x−2)
2
(x+15)
8
12 lis 18:13
kama:
12 lis 18:15
ZKS:
Jeżeli a * b * c = 0 ⇒ a = 0 ∨ b = 0 ∨ c = 0
12 lis 18:17