zapisz w prostszej postaci
zbiory, pomocy!!: zapisz w prostszej postaci
a) (−4;5> iloczyn <2;=nieskoń)
b) <3;10> iloczyn <−6;1)
c) (−3;−1) iloczyn <−7;−2)
d) (3;8) iloczyn <3;6>
e) (−nieskoń;3) U <0;5>
f) (−10;4) U (−7;7>
g) <4;11> U <2;8)
h) (3;+nieskoń) U <−2;+nieskoń)
i) (−5;−3) \ <−4;7)
j) (−nieskoń;2> \ (−nieskoń;0>
k) (−4;7) \ (−3;8>
l) (2;7) \ (2;5)
12 lis 17:52
zbiory, pomocy!!: w tym a jest <2;=nieskoń)
12 lis 17:54
zbiory, pomocy!!: w tym a jest <2;+nieskoń)
12 lis 17:54
zbiory, pomocy!!: halo

/
12 lis 18:26
polak: a) (−4,∞)
12 lis 18:38
123: Jeśli dobrze zrozumiałem :
a) <2,5>
b> ∅
narysuj sobie to na osi i odczytaj
12 lis 18:52
123: c) (−3,−2)
d) <3,6>
e) <∞,3)
f) (−10,7>
itd
12 lis 18:56
Dawid: (−4;5>iloczyn <2;+nieskończoność)
27 paź 09:17
wika: (−4;5> iloczyn <2;=nieskoń)
18 paź 19:51
Julia: <3;10>Ω(−6;1)
12 wrz 23:00