matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOZECIE?
OLA:
3
7
ROZL,EWAMY 42 LITRY SOKU DO BUTELEK O POJEMNOSCI
, WYPEŁNIAJĄC
OBJĘTOŚCI KAZDEJ
4
8
BUTELKI. ILE BUTELEK MUSIMY PRZYGOTOWAC?
12 lis 15:49
Kejt:
3
7
21
*
=
l na butelkę
4
8
32
21
32
42:
=42*
=2*32=64
32
21
12 lis 16:06