!
iza: x3 − 2 x2 − 16x + 32= 0
12 lis 13:11
Piotr:
żadnych pomyslow ?
12 lis 13:12
aniabb: (x2−16)(x−2) = (x−4)(x+4)(x−2)=0
x={2,4,−4}
12 lis 13:13
aniabb: widziałeś jej post o stopniu wielomianu
12 lis 13:13
iza: zadnych , nie umiem matmy i na dodatek nie robię tego dla siebie..
12 lis 13:14
Piotr:
tak, widzialem. moglas jej wyjasnic dlaczego tak. moze nie wie skad sie to bierze
12 lis 13:15
Piotr:
@iza
czy robilas ze mna logarytmy ?
12 lis 13:15
aniabb: jakby chciała toby zapytała.. nie będę się męczyć pisaniem czegoś co nikogo nie interesuje
12 lis 13:15
Piotr:
@iza
a ten ktos nie moze sam sie postarac ?
12 lis 13:16
12 lis 13:18
aniabb: jeszcze musi umieć tam coś wpisać
12 lis 13:22
Darth Mazut: jak tu umiała to tam też będzie umieć
12 lis 13:23
aniabb: zwłaszcza to pytanie o stopień wielomianu
12 lis 13:24
12 lis 13:24