matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nie idzie mi to
paweł:
Ile razy wieksza jest liczba a od liczby jesli a=(2
7
)
8
b=(−4)
10
11 lis 21:59
paweł:
od liczby b *
11 lis 22:00
Ajtek:
Podpowiedzi dwie: (−4)
10
=4
10
a 4=2
2
11 lis 22:02