układy
ela: proszę o pomoc .Zaznacz zbiory punktów w układzie współrzędnych
A={ (x,y);−1<x<6 lub 2 ≤y ≤6
17 maj 20:21
Eta: Pomagam

Rysuję.
17 maj 20:23
tim: Zaznaczz w układzie współrzędnym proste:
x = −1
x = 6
y = 2
y = 6
Punkty należące do prostokąta W ŚRODKU + punkty na linia Y = ... należą do A
17 maj 20:24
tim: Oj, przepraszam

. Ja tak przelotem
17 maj 20:25
Eta:

Zbiorem tych punktów jest zakreskowany prostokąt wraz z brzegiem
17 maj 20:32
tim: Ale tylko z dwoma brzegami. Zielonymi.
17 maj 20:36
ela: wielkie dzięki
17 maj 22:32
Eta:
Oooo tak , Tim ma rację

nie zauważyłam ,że tylko z dwoma brzegami
zielonymi
17 maj 22:35
Eta:
I oczywiście bez wierzchołków , bo nie należą do tego prostokąta


Sorry , nie doczytałam zadania ,
17 maj 22:36