awdawd
karolajn: wartość wyrażenia 1+ 4log22012 jest równa
jak to uprościć ? W jest w logarytmie jc
11 lis 18:03
krystek: 1+20122
jeżeli podstawa log to2
11 lis 18:05
Eta:
1 +2log220122=1+20122
11 lis 18:06
krystek: Witaj Eto ,jak zdrówko?
11 lis 18:06
Eta:
Witaj
krystek 
Hmm ....... zdrówko? na razie bz... chodzę na terapię laserową( i zobaczymy co to da )
11 lis 18:09
krystek: Oj , gdyby tak można wymieniać stawy ze 100% pewnością ,że będzie ok!
11 lis 18:11
karolajn: mozecie to rozpisac + wzory z jakich korzystacie bo niestety nie rozumiem
11 lis 18:12
Eta:
n*logab= logabn
alogabn= bn
1+(22)log22012 = 1+22*log22012= 1+2log220122= 1+20122
11 lis 18:15