matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
punkty wspólne
p:
ile punktów wspólnych ma ta parabola y= 2x
2
− 4x − 1 z prostą y= −3 jak to obliczyć?
11 lis 17:39
Piotr:
2x
2
−4x −1 = −3 rozwiaz rownanie
11 lis 17:41
p:
dzięki
11 lis 18:39