2 | 324 | 23 | 81 | −3 | 1 | |||||||
23:(−7 | )− | =23:(− | )−1 | =23* | −1 | = | ||||||
3 | 243 | 3 | 243 | 23 | 3 |
1 | 1 | |||
−3−1 | =−4 | |||
3 | 3 |
37 | 31 | −4*37 | 31*1 | −8*37+31 | −296+31 | |||||||
−12* | + | :5= | + | = | = | =−26,5 | ||||||
15 | 2 | 5 | 2*5 | 10 | 10 |
7 | 1 | 52 | 7 | 1 | −4*52 | 7 | −416+7 | |||||||||
−12*3 | +3 | :5=−12* | + | * | = | + | = | =−40,9 | ||||||||
15 | 2 | 15 | 2 | 5 | 5 | 10 | 10 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |