Zbadaj zbiór
Lios:

| | 1 | | n+1 | |
Zbadaj własnosci zbiorów X=∩ (− |
| , |
| ) ,(pod znakiem iloczynu n=1,∞ nad |
| | n | | n | |
znakiem iloczynu) udowodnij ze zbior jest otwarty oraz
mam wypisac wnetrze,domkniecie,punkty izolowane,zbior punktow skupiernia
czy ten zbior bedzie wygladał tak jak narysowałem? (na czarnej kropce 3/2 nie wiedzialem jak
napisac)
11 lis 14:55
Lios: zapomnialem dopisac tam jest oprocz tego iloczynie jest ∪ {3/2}
11 lis 14:59
Lios: | | 1 | | n+1 | | 3 | |
X = ∩ (− |
| , |
| ) ∪ { |
| } tak to dokładnie wyglada,pomoze ktos   |
| | n | | n | | 2 | |
11 lis 15:24
Lios: nie wiem czy dobrze zrozumiałem jak wyglada ten zbior ale jesli tak to wypisałem
<0,1> pkt skupienia
(0,1) pkt wewnetrzne
{0},{1} domkniecie
dobrze
11 lis 15:28
Lios: podbijam,prosze o pomoc
11 lis 15:49
Lios:
11 lis 17:22