matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczenia do wykresu bym potrzebował . Z góry dziękuje :)
Marek:
f(x)=|x|+|x−1|
11 lis 14:29
M:
28 sty 10:46
:
f(0)=1 f(1)=1 policz jeszcze f dla jakiegoś x<0 i x>1
28 sty 10:55
Krycha:
28 sty 13:19
Krycha:
28 sty 13:20