| sin2α | (sin2α − sin2α * cos2α) | |||
L = tg2α − sin2α = | − sin2α = | = | ||
| cos2α | cos2α |
| sin2α (1 − cos2α) | sin2α | |||
= | * sin2α = tg2α * sin2α | |||
| cos2α | cos2α |
| sin2α | ||
mógłby ktoś mi wytłumaczyć skąd się wzieło | * sin2α ? ![]() | |
| cos2α |
| sin2α | ||
tg2α= | ||
| cos2α |
| sin2α | ||
L= | − sin2α | |
| cos2α |
| sin2α | sin2α*cos2α | |||
L= | − | |||
| cos2α | cos2α |
| sin2α − sin2α*cos2α | ||
L= | ||
| cos2α |
| sin2α(1 − cos2α) | ||
L= | ||
| cos2α |
| sin2α * sin2α | ||
L= | ||
| cos2α |
| sin2α | ||
L= | * sin2α | |
| cos2α |