matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc x jeżeli
gosia:
4
x+2
=3 log
x+2
1
9
=−2 log
x
x+2
x
=1 log
x
(4x
2
+x−4)=3 Bardzo proszę o pomoc albo chociaż o wytłumaczenie bo nic z tego nie rozumiem a niedługo mam kolokwium.
11 lis 12:38