matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Karolina:
log
4
3 − log
4
48 = ? wychodzi mi 0,037.. i myślę że to zły wynik
10 lis 23:51
ICSP:
−2
10 lis 23:53
Basia:
3
1
= log
4
= log
4
= log
4
(4
−2
)=..........
48
16
10 lis 23:54
Karolina:
dziekuje
11 lis 00:01