Rozwiaz rownanie
Bart: cos(x + π6) = sin2x
10 lis 22:37
Godzio:
sin2x = cos(...) ?
10 lis 22:38
Bart: cosx * 2sinx ? ;>
10 lis 22:40
Godzio:
Czekam dalej. Wsk. wzory redukcyjne
10 lis 22:40
Eta:
10 lis 22:41
10 lis 22:44
Eta:
I po zabawie
10 lis 22:45
Eta:
A
Godzio czekał
10 lis 22:45
Godzio: Ano ...
10 lis 22:45
ICSP: zlitujcie się nad chłopakiem

Komu się chce myśleć w sobotni wieczór
10 lis 22:46
Bart: przeciez gdybym to wiedzial to bym nie prosil o pomoc. chyba taki jest cel tego forum. tak czy
siak dziex ; )
10 lis 22:49
Godzio:
Celem jest pomoc, a nie rozwiązywanie za kogoś, aczkolwiek często się tak dzieje, że dajemy
gotowca
10 lis 22:50
Bart: taa wzory redukcyjne, ale w koncu jak to rozwiazac?
10 lis 22:57
Godzio:
Więc
| | π | | π | |
cos(x + |
| ) = cos( |
| − 2x) |
| | 6 | | 2 | |
10 lis 23:02