| x + y | |
= 3 | |
| 2 |
| 1 | ||
2x − | y = 5 | |
| 3 |
| x + y | |
= 3 | |
| 2 |
| 1 | ||
2x = 5 + | y / :2 | |
| 3 |
| x + y | |
= 3 | |
| 2 |
| |||||||||||
x = | |||||||||||
| 2 |
| |||||||
= 3 | |||||||
| 2 |
| 1 | |||||||||||
* | = 3 / *2 | |||||||||||
| 2 | 2 |
| 1 | ||
5 + | y + y * 1 = 6 | |
| 3 |
| 1 | ||
5 + 1 | y = 6 | |
| 3 |
| 4 | |
y = 6 − 5 | |
| 3 |
| 4 | 4 | ||
y = 1 / : | |||
| 3 | 3 |
| 3 | ||
y = 1 * | ||
| 4 |
| 3 | ||
y = | ||
| 4 |
| 1 | ||
2x − | y = 5 | |
| 3 |
| 3 | ||
2x − U{1}[3} * | = 5 | |
| 4 |
| 3 | ||
2x − | = 5 | |
| 12 |
| 3 | ||
2x = 5 + | ||
| 12 |
| 1 | 3 | |||
2x = | + | |||
| 5 | 12 |
| 60 | 3 | |||
2x = | + | |||
| 12 | 12 |
| 63 | ||
2x = | / :2 | |
| 12 |
| 63 | 1 | |||
x = | * | |||
| 12 | 2 |
| 63 | ||
x = | ||
| 24 |
| 21 | ||
x = | ||
| 8 |
| 21 | ||
x = | ||
| 8 |
| 3 | ||
y = | ||
| 4 |
| 21 | 1 | 3 | ||||
2 * | − | * | = 5 | |||
| 8 | 3 | 4 |
| 42 | 3 | ||
− | = 5 | ||
| 8 | 12 |
| 126 | 6 | ||
− | = 5 | ||
| 24 | 24 |
| 120 | |
= 5 | |
| 24 |