matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste są rónoległe
Jarek:
Wiedząc że proste k,l,m są równoległe oblicz x,y,z
10 lis 17:03
Jarek:
wiem że odpowiedzi powinny być takie: x=12 6/7 y=8 z= 4 1/5
10 lis 17:09
Jarek:
już sam rowiązałem
10 lis 17:17