matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz nierownosc
Iguunia:
0,4(x−7)
6
(x+1)
8
(x−1)
7
<0
10 lis 12:59
nina78:
x
1
=7 6krotny x
2
=−1 8krotny x
3
=1 7krotny x∊(−
∞
, −1)v(−1, 1)
10 lis 13:20
Mila:
10 lis 15:13